Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Edzés

Ha komolyan veszi szándékát, hetente legalább négyszer, legfeljebb ötször eddzen. Ha csak amatőrként eddz, akkor hetente háromszor elegendő.
Minden izomcsoportot hetente kétszer kell eddzeni - közvetlenül vagy közvetve.
Eddzen a max erő 80%-ával, megtakarítva az erőfeszítések 90% -át vagy 100% -át az edzés befejezéséhez. A koncentrációnak 100%-nak kell lennie, a ritmust állandónak és zavarónak kell lennie. Támaszkodjon további ismétlésekre.
Tartsa be az edzési ütemtervet - bár néhány gyakorlat helyettesíthető az edzés sorozatában - Súlyzó gyakorlatok, padprés stb. Azonban egy ilyen képzési szélesség jobb azoknak az oktatóknak, akik jól ismerik a képzési rendszert és túlterhelés, kellemetlenség vagy elégedetlenség miatt tudják összekapcsolni a gyakorlat cseréjének szükségességét. A testmozgás sokszínűsége értékes az izomnövekedés és a sérülések megelőzése szempontjából. Ezen felül további gondolkodásra, valamint a gyakorlatok értékének és hatékonyságának értékelésére van szükség.
Tartsa egyszerű és alapvetővé és ne félj nagyhatalmakat csinálni (egyik gyakorlat a másik után pihenés nélkül). A felső kategóriák nehézek, de hatékonyak. Annak ellenére, hogy nagyon igényesek és bonyolultak, minden gyakorló szakember számára működnek. Nemcsak a fogyás és a meghatározás célja. Ne felejts el enni és építeni. Az alapok között különféle költöző tolóerők és húzások vannak - padprés, hordozó emelő, súlyzó tolóerő és különféle súlyzó gyakorlatok. Vannak még húzók is a rácsos eszközön egy kötéllel, húzók egy lejtős padon, evezés kábellel, gyakorlatok egy ülőpadon, láb tolóerő, különféle push-upok és guggolások ...